Tuesday 21 October 2014

Tyttö ja helMIkorvakoru

Heippis,

Ja tervetuloa lukemaan ensimmäistä suomenkielistä blogipostausta ! Tämän postauksen kunniavieraana on ihastuttava Elina "Röllö" Hongisto (helmikorvakoruineen), joka kävi viettämässä viikonloppua Brightonissa mun kanssa. :) Oli ihanaa päästä puhumaan suomea ihan koko päivä monta päivää, mistä inspiroiduinkin vaihtamaan välillä bloginkin kieltä.

Elinan junan rullattua Brightonin asemalle perjantai-iltana, kummankaan mielessä ei ollut muuta kuin ruoka. Siispä syömään ! Päädyimme yhteen lemppariravintoloistani, Las Iguanasiin, josta saa superhyvää ja opiskelijabudjetille sopivaa meksikolaista ruokaa. Kun olimme saaneet (isin sanoin) vatsat täyteen hyvää oksennusta, haimme samantien viereisestä Tesco Expressistä pari kassillista ruokaa lisää. Kun tästä kaksikosta on puhe, jääkaapissa on oltava huomattavan paljon enemmän täytettä kuin vain valo. Kämpille päästyämme loppuilta kului sopivasti "viiniä ja p*skaa" -teemalla: Netflixistä Toy Story 3, lasit (lue: pullo) valkkaria ja tietty jälkkäriherkkuja.
viiniä ja p*skaa
Lauantaina lähdimme rauhallisen aamun jälkeen Brightonin keskustaan tutkimusretkelle. Koska tämä oli Röllön ensimmäinen visiitti, nähtävää oli paljon ! Päivän kohokohtia olivat Pierin huvipuistolaite ja 2 pencen pelit, Angel Food Bakeryn kuppikakut ja The Lanesin sokkeloiden salojen löytäminen. 

Pier on jännä !
Crazy Mouse




















Illalla menimme muutaman mun Sussex-kaverin kanssa huone- (ei siis koti-) bileisiin. Päivä oli pitkä mutta hyvässä seurassa... on kivaa? :D Alkaa tää suomen kirjottaminen pikkasen tökkiä.

Sussex selfie !
Joka tapauksessa sunnuntaina nukuttiin pitkään ja rentouduttiin toistemme seurassa ennen kuin lähdettiin pienelle kampuskävelylle. Pistäydyttiin myös Union Shopiin sovittelemaan erinäisiä Sussex-vaatteita. 

kaunis syyspäivä kampuksella
Ennen Elinan kotiinlähtöä suuntasimme  Jamie's Italian -ravintolaan syömään pastaa. Erikoismaininta gluteenittomasta pastasta, jota oli saatavilla Elinan herkälle vatsalle !

ei aiheuta vatsanvaivoja !
Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa, kiitos arvon vierailijalle ! Seuraavaksi taitaa olla mun vuoro mennä Bournemouthiin visiitille. Mun seuraava vierailija on jo tiedossa: parin viikon päästä ÄITI saapuu saarelle !

Pus och kram, M 

PS: Kaikki kuvat by Elina :)

No comments:

Post a Comment